Ekonomi

SANKO Holding’in 4 şirketine “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülü

Holdingden yapılan açıklamaya göre SANKO Dokuma, SANKO Havlu, SANKO Özel Güvenlik ve SANKO Okulları 20 yılı aşkın süredir “Türkiye’nin En İyi İş Yeri” listesinde yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SANKO Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Tansel Varan, çalışan bağlılığı, çeviklik, liderlik ve liderlik özelliklerine göre fiyatlandırılan “Kincentric Best Employers” programında 4 şirketle ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirtti. yetenek odağı.

Faaliyetlerinin merkezine her zaman insanı koyduklarını vurgulayan Varan, şöyle konuştu:

“En büyük ödülümüz çalışanlarımızdır. İnsan kaynakları politikalarımızda memnun bir çalışan deneyimi yaratmak en büyük önceliğimizdir. Çalışma arkadaşlarımıza potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri adil, kapsayıcı, işbirlikçi, huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Biliyoruz. şirketimizin başarısının arkasında gerçek liderler, yöneticiler ve çalışanların olduğunun bilinciyle, iş yeri mükemmelliğinin ölçüldüğü bu değerli araştırma sonucunda Kincentric En Nitelikli İşyeri Listesi’nde yer alarak başarılarımızı taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu