Haber

TAHLİYEDEN 1 HAFTA ÖNCE YEDEK ÇAVUŞ ÇAVUŞ, KARA YERİNDE KAZA YAPTI

MANİSA’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Spil Dağı’nda uçuruma yuvarlanan otomobilde terhis olmasına bir hafta kala hayatını kaybeden Yedek Astsubay Astsubay Ahmet Necat Köse (23), Giresun’un Eynesil ilçesinde toprağa verildi.

Kaza, 15 Ocak günü saat 02:30 sıralarında Şehzadeler ilçesine bağlı Spil Dağı üzerinde meydana geldi. Manisa 1’inci Komando Eğitim Tugay Komutanlığında Yedek Astsubay Astsubay Ahmet Necat Köse liderliğindeki 35 NHA 30 plakalı otomobil, virajda kontrolden çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Köse’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ESKİ SAHİBİ ŞEHİT BABA

İşlemlerin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi morgundan kaldırılan Ahmet Necat Köse’nin cenazesi hava yolu ile Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi. Köse’nin cenaze aracına yerleştirilen tabutu daha sonra kara yoluyla Giresun’un Eynesil ilçesine götürüldü. 3 kardeşi olan Köse için burada cenaze töreni düzenlendi. Köse’nin cenazesine babası Osman, annesi Aysel, ağabeyi Rasim, kardeşi Aysun Köse Somoncuoğlu’nun yanı sıra Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Eynesil Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ve çok sayıda kişi katıldı. Eynesil Merkez Eski Cami’de kılınan namazın ardından Köse’nin cenazesi Gümüşçay Mahallesi’nde toprağa verildi.

Ahmet Necat Köse’nin ağabeyi Rasim Köse’nin de İdlib’de teğmen olarak görev yaptığı, amcası Rasim Köse’nin 1993 yılında Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olduğu öğrenildi. Ahmet Necat Köse’nin 1 hafta sonra taburcu olmaya hazırlandığı belirtildi.

kavaklidereajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu