Teknoloji

‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ için geri sayım başladı

Dijitalleşme alanında yenilikçi bakış açısıyla gençleri geleceğe hazırlayan ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ başvuruları sona erdi. Yazılım kariyerine VakıfBank’ta devam etme şansı yakalayacak adaylar için son gün 10 Ağustos.

VakıfBank’ın teknoloji alanında kariyer yapmak ve yazılım alanında kendini geliştirmek isteyen gençler için düzenlediği VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023 başvuruları için geri sayım başladı.

Başvuruların tamamlanmasının ardından adayların heyecanlı süreci devam edecek. Başvuru kriterlerini sağlayan adaylar arasında yapılacak teknik test ve görüntülü mülakattan başarıyla geçen katılımcılar, 9 Eylül-28 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’te 8 haftalık yoğun bir teknik eğitim alacak. .

Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, İdari Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Haberleşme-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, İstatistik bölümlerinden mezun olan genç ve yaşlı adaylar da önceki çalışmalarını sunabilirler. ilgili alanlarda aynı tarihe kadar. Bootcamp’a katılabilecektir.

.NET, Sql ve Angular teknolojilerinde bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulan katılımcılar, eğitimin ardından hazırladıkları mezuniyet projelerini sunacak ve kariyerlerine VakıfBank’ın yazılım grubunda devam etme fırsatı yakalayacaklar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu