Yaşam

Kurbanlarından Kek ve Sabun Yapan Katil Kadının Kan Ağlatan Cinayetleri: Komşularına da Hizmet Etti!

Özellikle onlardan birinin hikayesi, zalimliği yüzünden, hitler’in kadın versiyonu olabileceğini düşündürür. Çünkü onun insanları öldürerek yaptığı eylemleri yazarken kanımız dondu; Yaşarken bir an bile tereddüt etmedi.

Kimin hakkında konuşuyoruz? Tabii ki, yeryüzünde vücut bulmuş şeytan olarak bilinir. Leonardo Cianciulli’den.

İtalya’da doğan Leonarda Cianciulli, çok sıradan bir insana benziyor. Onu sokakta görsek ne kadar tatlı bir teyze olduğunu düşünürüz muhtemelen.

“Sıradan” bir insana benzeyen bu teyze, 1939 ile 1940 yılları arasında üç kadını öldürdü.Ve hayal bile edemediğimiz inanılmaz.

falcılık hakkında batıl inançlı Cianciulli, Dindar bir ailede büyüdü. Batıl inançlar ve gelenekçi bir görüş içinde büyüyen bu hanımefendi, gelecekten gönderildiğine dair bir inanç geliştirdi.

Sık sık falcıları ziyaret eden ve geleceği hakkında kehanet alan bu hanımefendi, yakında evleneceği ve bir çocuk sahibi olacağı haberini almıştır.

Bu güzel haber Ciancuilli’nin çok güzeline gitse de onu koruyamayarak çocuğunu kaybetmenin sınanacağı gerçeği de suratına tokat gibi çarptı. Falcıya göre bebeğini kaybetmek istemiyorsa büyüye başvurması gerekirdi. O gün, bu katil kadın Onun için dönüm noktasıydı. Artık hayatında hiçbir şey eskisi gibi gitmeyecekti.

İşin garibi, bu falcı ziyaretinden kısa bir süre sonra evlendi ve tekrar hamile kaldı.

söylenenden daha 17 kez hamile ve defalarca düşük yapan bu genç hanım, tıpkı falcıda anlatıldığı gibi çocukları ile birlikte terbiye ediliyordu. Çok düşük yaptıktan sonra nihayet sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getiren kadın, ilerleyen yıllarda II. Oğlunu 2. Dünya Savaşı’na göndermek zorunda kaldı.

Falcının söylediklerini unutamayan Cianciulli, Büyüyü merak etmeye başladı. Bu sayede oğlunu çeşitli ritüellerle koruyabilirdi. Nitekim oğlu için üç kişiyi kurban ederek bu ritüelleri de gerçekleştirmiştir.

İşin kan donduran tarafı ise oğlunu kurban ettiği insanlardan yaptığı sabunla yıkamak ve kurbanlardan yaptığı pastayı ona yedirmek zorunda kalmasıydı.

Cianciulli gafil avlandı, yaşadıkları yerde bir bayan gördü ve onu kaçırdı. baltayla vücudunu modüllere ayırdı.Ama bir bayan yeterli değildi, başka fedakarlıklara ihtiyacı vardı.

Bu sefer gözü iki orta yaşlı kadına takıldı. Bu kadınların kafasını taşlarla ezmekCianciulli, vücutlarından aldığı kesikleri ve kanı kurutup öğüttü ve bunları çeşitli malzemelerle karıştırarak pasta yaptı!

Oğlu Giuseppe ile birlikte hazırladığı bu pastaları afiyetle yedi. Belki inanmayacaksın ama onları ziyarete gelenler bu lezzetli(!) pastaları sundu.

Pastacılık malzemelerinden arta kalan yağ ve et ile sabun yapmayı da ihmal etmemiştir.

Evet, kurbanlarının arta kalan malzemeleriyle O da sabun yaptı ve o sabunlarla oğlunu yıkadı. Tıpkı kekler gibi yaptığı sabunları da bol bol komşularına dağıttı. Artık tüm ritüelleri yerine getirdiğine göre, oğluna bir şey olmayacağından çok emindi.

Ancak hesaba katmadığı bir şey vardı. Bir süre sonra şüpheli davranışı komşularının dikkatini çekti . Bu bayanı polise şikayet eden bir komşu gördüğü tüm tuhaflıkları anlatınca seri katilin yaptıkları kısa sürede ortaya çıktı.

Leonarda Cianciulli’nin suçunu itiraf etmesine rağmen yıkılan bayan, yaptıklarından pişmanlık duymadığını söyledi. Yargılanmasının ardından müebbet hapis cezasına çarptırılan kadın, 1970 yılında hapishanede öldü. Kurbanlarını pişirdiği kazan, Roma Krimonoloji Müzesi’nde sergileniyordu. Siz siz olun her komşunun verdiği pastayı yemeyin bizden.

Kaynaklar: Tüm İlginç Şeyler, The Crime Wire, Wikiwand

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu