İş

ŞOK Marketler’den Depremzedelere İstihdam Desteği

ŞOK Marketler, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından yıl boyunca Türkiye genelinde yapacağı işe alımlarda önceliği depremden etkilenen vatandaşlara verecek.

ŞOK Marketler, Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketine yönelik dayanışma seferberliği kapsamında istihdamda önceliği depremzedelere verecek. 2023 yılı boyunca 81 ilde yapılacak tüm işe alımlarda, işin ihtiyacını karşılayan uygun adaylar arasından afetzedelere öncelik verecek olan ŞOK Marketler, depremzedelerin iş gücüne katılmasına ve iş gücüne katılmasına temel oluşturacak. ihtiyaçlarını tekrar karşılayabilir ve günlük hayatlarına dönebilirler.

Uğur Demirel: “Dayanışmayla üstesinden geleceğiz”

Konu hakkında yorum yapmak ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel “Ülkemizde meydana gelen ve hepimizi büyük üzüntüye boğan depremin ardından yaralarımızı hep birlikte sarmak için bölgeye takviye kuvvetlerimizi sürdürüyoruz. Deprem sonrası istihdama olumlu katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca yurt genelinde gerçekleştireceğimiz işe alımlarda depremzede adaylarına öncelik vereceğiz. Zor zamanlarda birlik olmayı en iyi bilen milletlerden biri olarak bu günleri dayanışma ile aşacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize sağlık, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu