Haber

F.Bahçe’nin Ganalı oyuncusu Djiku: Ludogorets maçı zor geçecek

F.Bahçe’nin Ganalı defans oyuncusu Alexander Djiku, Ludogorets maçının kendileri için zor geçeceğini ve tüm karşılaşmaları kazanmak istediklerini belirtti.

F.Bahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında yarın Bulgar takımı Ludogorets’i konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Spor İstanbul Büyükşehir Belediye Kompleksi’nde saat 19.45’te başlayacak maçta İspanyol hakem Guillermo Cuadra düdük çalacak. Maç öncesinde sarı-lacivertli takımın oyuncularından Alexander Djiku, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendilerini zor bir maçın beklediğini belirten Djiku, “Ludogorets gruptaki ilk maçını kazandı. Gruptaki iddiaları devam ediyor. Zor bir maç olacak. Şu ana kadar maç kaybetmedik. Rakipler de ona göre oynuyor. Konsantre bir şekilde sahaya çıkacağız. Dileğimiz, arzumuz bu kadar.” “Maçları kazanmak için” dedi.

“ÇALIŞMAYA VE PERFORMANSIMA DEVAM EDECEĞİM”

Adaptasyon sürecini kısa sürede atlattığını belirten Ganalı oyuncu, “Buraya geldiğim ilk andan itibaren çok iyi karşılandım. Adaptasyon sürecim daha da kısaldı. Takımda çok güzel bir atmosfer var. Bu İşimi kolaylaştırıyor. Performans anlamında da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dileğim “Mümkün olduğu kadar konsantre olmak ve iyi bir oyun oynamak. Çalışmaya ve performansımı sürdürmeye devam edeceğim. Şu anda takım içinde iyi bir ortam var” dedi.

“Arzumuz hücumcu oyunculara zorluk yaşatmak”

29 yaşındaki oyuncu, defansların yakaladığı uyumun sorulması üzerine, “Şu anda iyi bir uyum yakaladık. Birlikte oynuyoruz. Sadece Becao’yla uyumdan bahsetmemek lazım. Defans oyuncularının hepsi kaliteli” dedi. Herkes elinden geleni yapıyor. Dileğimiz ve arzumuz hücum oyuncularına zor anlar yaşatmak. “Şu ana kadar iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Önemli olan bu şekilde devam etmektir” dedi.

battalgazi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu