Ekonomi

Kayseri’de Kırtasiye Maliyetleri Arttı

Kayseri’de kırtasiyeci olarak çalışan Mehmet Kezik, bir ilkokul öğrencisi için ortalama kırtasiye maliyetinin 1.200 TL olduğunu söyledi.

Okulların açılmasına günler kala kırtasiyelerdeki hazırlıklar tamamlandı. Veliler okula başlayacak çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiye mağazalarına yoğunlaştı. Kayseri’de kırtasiyeci olarak çalışan Mehmet Kezik, velilerin okul alışverişine başladığını söyledi. Talebin geçen yıla göre bir miktar azaldığını belirten Kezik, “11 Eylül’de okullar açılacak. Bazı özel okullar açıldı. Alışveriş yapıyorlar. Bu yıl geçen yıla oranla talep biraz daha az. Umarım olur.” olacak. İnsanlar şu sıralar biraz daha dikkatli davranıyor. İlkokul Bu seviyedeki bir öğrenci için çanta, defter, kuru, sulu ve boya, kurşun kalem, tıraş ve silgiye ihtiyaçları var. Vatandaşlarımız kırtasiye alırken mutlaka almaları gerekiyor. işlerin kalitesine dikkat edin. bu işi bilen kişilerden alışveriş yapmalılar. 12 ay hizmet veriyoruz. tüm işlerimizi seçiyoruz. satın alıyoruz. yaptığımız hiçbir eseri raflarımızda tutmuyoruz. kendi çocuklarımızın kullanmasına izin vermeyin. Bunlara dikkat edilirse daha doğru olur. Yani sadece okul saatlerinde okul malzemeleri satan yerler bunlara dikkat etmiyor. Tabi ki ürünleri en ucuza satıyorlar. maliyet ve en düşük kalite Ürünün kanserojen içerip içermediğine dikkat etmiyorlar. “Ama elimizde o kadar yok. Daima markalı ürünler satıyoruz. Daima denetleniyoruz” dedi.

Kezik, bir ilkokul öğrencisi için kırtasiye maliyetinin ortalama 1.200-1.300 TL olduğunu ancak bunun işin kalitesine ve markasına göre değiştiğini sözlerine ekledi. – KAYSERİ

kuluncak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu